Kameramani (ose kamermani) është personi i cili është i specializuar në përdorimin e kameras gjatë xhirimit të filmave. Profesioni i kameramanit është një profesion në vete dhe shumë i njohur në botën e filmit.

Kameramani

Shih edhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto