Ngjarja zhvillohet ndërmjet së tashmes dhe të kaluarës së një njeriu pasionant. Janë kujtimet e së kaluarës ato që do të mbajnë gjallë ëndrrën, dëshirën dhe pasionin e tij, që vazhdon ta përndjekë përtej realitetit. [1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia: Ilir Kaso
  • Skenari: Florjan Fejzullari, Ilir Kaso
  • Piktor: Ilir Kaso
  • Muzika: Bashkim Rodoni
  • Producent: Artan Maku
  • Prodhuar nga: Maku Production-Al
  • Financuar nga: Qendra Kombëtare e Kinematografisë

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok