Kastriotët dhe Skënderbeu në trojet arbnore

Kastriotët dhe Skënderbeu në trojet arbnore libër me autor Hazis Ndreu. Botuar në Tiranë nga "Marin Barleti" në vitin 1997. Libri ka 173 faqe. [1]


BurimetRedakto

  1. ^ http://www.bksh.al/