Katedralja e Zagrebit (kroatisht: [ Zagrebačka katedrala] Error: {{Lang}}: text has italic markup (help)) në Kaptol është një institucion katolik dhe jo vetëm ndërtesa më të lartë në Kroaci, por edhe ndërtesa më monumentale fetare e stilit Gotik në juglindje të Alpeve.[1] Është e dedikuar Marrjes së Marisë dhe të mbretërve Shën Stefani dhe Shën Ladislaus

Historia Redakto

Galeria Redakto

Referimet Redakto

Lidhje të jashtme Redakto