Kategoria:Mirëmbajtja CS1: Gabime DOI të injoruara

Kjo është kategoria e mirëmbajtjes për artikujt që kanë probleme me parametrin DOI. Artikujt këtu shtohen automatikisht nga moduli CS1 nëse i është thënë që të injorojë një problem me parametrin DOI. Nëse parametri ka vlerën e duhur, atëherë nuk është e nevojshme të bëni gjë. Në të kundërt, ju lutemi, vendosni vlerën e saktë dhe hiqni komandën për injorimin e gabimit (kllapat).

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.