Klodiana Spahiu

politikane nga Shqipëria

Klodiana Spahiu është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017.[1] Ajo i përket Partisë Socialiste, e cila ka fituar dhe mazhorancën në këto zgjedhje.

Referime dhe shënimeRedakto