Përbërja e klubitRedakto

UdhëheqësjaRedakto

Drejtor i klubit : Blreim Kuqi
Trajner : Sylejman Shala
Ndimës trajner : Selim Shala

Sponzor : Hidroizolimi SHALA

MundësitRedakto

  • Egzon Shala
  • Alban Sopa
  • Bajram Shala
  • Behar Ramshaj
  • Besar Shala
  • Edon Shala
  • Sahit Prizreni
  • Feim Gashi
  • Pajtim Shala
  • Skender Kokollari

Shiko dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto


Sporti në Kosovë

Atletik Basketboll Boks Hendboll Futboll Karate Pingpong Shah
Volejboll Mundje Peshëngritje Alpinizëm Çiklizem Not Xhudo  

KM PRISHTINA - Prishtinë ·  KM ERA - Prishtinë ·  KM Hidroterm - Suharek ·  KM Ben-Af - Prizren ·  KM Kosova e Vushtrris - Vushtrri ·  KM Sharri - Hani i Elezit ·  KM Unio Commerce - Hani i Elezit ·  KM Kastrioti - Ferizaj ·