Përbërja e klubitRedakto

UdhëheqësjaRedakto

TrajnerëtRedakto

 • Sylejman Shala

LojtaretRedakto

 • Labinot Sedolli
 • Kastriot Sedolli
 • Elvis Susuri
 • Veli Susuri
 • Egzon Shala
 • Edon Shala
 • Vullnet Susuri
 • Abdurrahim Fejza
 • Alban Sopa
 • Alban Delijaj
 • Bajram Shala
 • Bujar Delijaj
 • Burim Kastrati
 • Arlind Hoxha

Shiko dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto