Klubi i Korçës ka qenë një organizim i qytetit dhe trevës së Korçës që merrej me veprimtarinë e çështjes kombëtare dhe mësimit të gjuhës shqipe në viset juglindore. Një përfaqësi nga ky klub shkoi për të përfaqësuar qytetin në diskutimet që u bënë në Kongresin e Manastirit.

ReferimetRedakto