Filmi artistik Kodi i jetes.

 • Skenari dhe regjia : Ekrem Kryeziu,
 • Producent ekzekutiv Labiafilm : Shkumbin Kryeziu dhe Qendra Kinematografike e Kosoves
 • Organizatore:Lulzim Luta,
 • Drejtor i fotografise : Shukri Kaçaniku,
 • Kostymet/skenografia:Ekrem Kryeziu-Nazmi Sadiku
 • Tone mjeshter : Blerim Kroma
 • Assitent toni: Gezim Rama
 • Ndriçimi : Milisav Krstevski-Aga,
 • Montazhi : Afrim Mula,
 • Asistent kamere-focus puller: Nihat Zherka,
 • Krani-fari : Ejup Hyseni,
 • Formati : widescrean 1:1,85 Fujicolor 35 mm

Rolet kryesore

Redakto

Xhevat Qorarj, Çun Lajçi, Bubulina Lajçi, Ilir Tafa, Mentor Zumberaj, Fatime Sefaj, Aurita Agushi, Bislim Muçaj etj.

Kuadri x1/1. Nga ekrani i bardhë e më ngadalë ngjallët bora nga e cila linden kokat e grupit që bartë armë dhe më vonë na zbulohet i tërë peizazhi me borë mbi një shale malore në të cilën me mund ecën grupi me Vetimen, Leken dhe dy të tjerë. Ata sharrojnë në borë deri në bel nga barra e sëndukëve që i bartin ndërsa në krahë kanë të varur edhe armatim të ndryshëm.