"Koha javore" është gazetë në gjuhën shqipe, botohet në Mal të Zi. Ajo u krijua dhe u lartësua posaçërisht për të hedhë dritë për çështjen e shqiptarëve në Mal të Zi. Parimet themelore të politikës redaktuese janë informimi objektiv për gjithë atë që ndodhë në Mal të Zi, në trojet shqiptare dhe më gjerë.

Koha javore.jpg

Lidhje të jashtmeRedakto

https://web.archive.org/web/20081217110916/http://www.kohajavore.cg.yu/index.phtml

Numra të gazetësRedakto

  Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.