Kombëtarja shqiptare e basketbollit

Kombëtarja shqiptare e basketbollit është ekipi kombëtar basketbollitShqipërisë dhe kontrollohet nga Federata Shqiptare e Basketbollit.

Lidhje të jashtmeRedakto