Komentar i luftërave të turqve kundër Skënderbeut

Komentar i luftërave të turqve kundër Skënderbeut libër me autor Dhimitër Frangu dhe përkthyer nga Hysen Hidri. Botuar në Tiranë nga "Globus R." në vitin 2000. Libri ka 114 faqe. [1]


BurimetRedakto

  1. ^ http://www.bksh.al/