Konferenca shkencore e 100-vjetorit të lidhjes shqiptare të Prizrenit : Prishtinë, 6-9 qershor 1978 : referate dhe kumtesa të mbajtura në Seksionin e Historisë

Konferenca shkencore e 100-vjetorit të lidhjes shqiptare të Prizrenit : Prishtinë, 6-9 qershor 1978 : referate dhe kumtesa të mbajtura në Seksionin e Historisë libër i botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 1990. V. 1, me 641 faqe.