Kosovë, loti i diellit : poezi

Kosovë, loti i diellit : poezi me autor Maxhun Lokaj dhe Hasan Lekaj (red.). Botuar në Shkodër nga "Camaj-Pipa", në vitin 1999. Faqet e librit 65. ISBN 99927-41-13-9