Kosova, zemra dardane-ilire

Kosova, zemra dardane-ilire : vjersha dhe poem(th)a : Epopeja Kombëtare (1999); Kompleti II, libri 1 (4) : jubileu i shumfishtë me autor Sali Ramadani (Kërçova). Botuar në Prishtinë, në vitin 1999. Faqet e librit 162.