Kosova : diplomacia imponuese

Kosova : diplomacia imponuese libër me autor Qazim Tepshi dhe Fatmir Lama (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1999. Faqet e librit 235. ISBN 99927-1-175-2