Kosova dhe Ushtria Çlirimtare

Kosova dhe Ushtria Çlirimtare libër me autor Kudusi Lama dhe Halil Buçpapaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Albpaper", në vitin 2005. Faqet e librit 618. ISBN 99943-694-3-1