Kosova dhe shqiptarët dje, sot dhe nesër

Kosova dhe shqiptarët dje, sot dhe nesër libër me autor Skënder Rizaj dhe N. Simnica (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Intelektualëve Shqiptarë të Shkencave dhe Arteve, në vitin 1992. Ribotim me 157 faqe.