Kosova dhe trojet shqiptare në ish Jugosllavi : (bibliografi e anotuar)

Kosova dhe trojet shqiptare në ish Jugosllavi : (bibliografi e anotuar) me autore Afërdita Sharxhi. Botuar në Tiranë në vitin 2005. V.1 : Nga lashtësia deri në vitin 1912 me 158 faqe. ISBN 99943-642-5-1