Kosova midis politikës dhe real politikës

Kosova midis politikës dhe real politikës libër me autor Mehmet Elezi. Botuar në Tiranë nga Botimpex; "Afërdita", në vitin 1999. Faqet e librit 579. ISBN 99927-628-5-3