Kosova në syrit e ciklonit

Kosova në syrit e ciklonit libër me autor Shaban Sinani dhe Sadije Agolli (red.). Botuar në Tiranë nga "Dritëro", në vitin 1999. Faqet e librit 190. ISBN 99927-34-12-4