Kosova pas 22 Janarit 1998 : politika serbe e gjenocidit, qëndrimi i Fuqive të Mëdha, politika(t) e shqiptarëve të Kosovës. Libër me autor Milazim Krasniqi dhe Haqif Mulliqi (red.). Botuar në Prishtinë nga "Dardania", në vitin 2000. Faqet e librit 276.