Kreshnikja Kosovë : poezi

Kreshnikja Kosovë : poezi me autor Gjergj Pacani dhe Gjergj Zheji (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1999. Faqet e librit 127. ISBN 99927-1-207-4