Kryetari i bashkisë

kryetar i një qeverisje komunale si për shembull një qytet ose qytezë
(Përcjellë nga Kryetari i Bashkisë)

Kryetar i Bashkise është një titull i cili përdoret për udhëheqësit e Bashkive të Shqipërisë. Në Kosovë njihet si kryetar komune.

Shiko dhe këtëRedakto

  Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.