Kujtim Gina i lindur në Lushnjë, ka qenë deputet nga viti 1992-1996, dhe kryetar i parë i Partisë Demokratike Dega Lushnje.

Shiko edheRedakto

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Shqipërisë 1992-1996