Kumarxhiu është një film i shkurtër (17') i prodhuar në 2009. [1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit