Kupa e Shqipërisë është një garë sportive që organizohet çdo vit nga organizata e ndryshme legjitime sportive në Shqipëri.

HistorikuRedakto

KupatRedakto

Kupa e futbollit e ShqipërisëRedakto

 Artikulli kryesor: Kupa e futbollit e Shqipërisë.

Kupa e futbollit e Shqipërisë është garë futbollistike në mes ekipeve futbollistike të Kategorisë Superiore dhe Kategorisë së Parë të shqipërisë.

Kupa e basketbollit e ShqipërisëRedakto

 Artikulli kryesor: Kupa e basketbollit e Shqipërisë.

Kupa e volejbollit e ShqipërisëRedakto

 Artikulli kryesor: Kupa e volejbollit e Shqipërisë.

Kupa e hendbollit e ShqipërisëRedakto

 Artikulli kryesor: Kupa e hendbollit e Shqipërisë.

Shih edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto