Kur pranvera xhirohet - Film dokumentar, prodhimi Kosovafilmi 1979.

Në film paraqitet kronologjia dhe detalet e momentet ma interesante gjate xhirimit të serialit dhe filmit artistike. Kur pranvera vonohet, që konsiderohet deri në atë kohë si projekti ma i madhe dhe ma i shtrejt që ka prodhuar Kosova.

  • Skenari : Isa Qosja e Shukri Kaçaniku
  • Regjia : Isa Qosja
  • Kamera : Shukri Kaçaniku
  • montazhi : Afrim Mula
  • organizator : Ismail Peshku
  • Producent : Kosovafilmi-Azem Shkreli