Kur rilindej Shqipëria : tregime të zgjedhura

Kur rilindej Shqipëria : tregime të zgjedhura libër me autor Milto S. Gura dhe Nasho Jorgaqi (red.), Nasho Jorgaqi (zgjedh.). Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1958. Faqe 132.