Lëvizja kaçake në Kosovë : (1918-1928)

Lëvizja kaçake në Kosovë : (1918-1928) libër me autor Liman Rushiti dhe Hakif Bajrami (rec.), Sabit Syla (k/red.). Botuar në Prishtinë nga Instituti i Historisë "Ali Hadri", në vitin 2016. Botimi i 2-të, me 388 faqe me plotësime.