Lapraka is located in Earth
Lapraka
Lapraka (Earth)

Lapraka është një lagje në njësinë administrative "Tirana 11" në Bashkinë e Tiranës

Laprakë është një lagje e Tiranes, ndodhet në perëndim të qendrës kryesore. Kjo është kryesisht një lagje rezidenciale, [1] por përmban edhe Spitalin e Tiranës Ushtarak, ndërtimin e Albanian Mobile Communications, ndërtimin e ProCredit Bank dhe disa të tjera ndërtesa te larra, fushën e futbollit dhe një stacion benzine.

Tirana 11 është një nga njëmbëdhjetë mini-bashkitë e Tiranës.Njësia ka rreth 54,000 banorë. Kryetari i njësisë bashkiake është Haki Mustafa