Legjenda dhe rrëfime për Skënderbeun

Legjenda dhe rrëfime për Skënderbeun Autori: Naum Prifti. Botuesi: Horizont. Viti i botimit: 1999. Faqet e librit 144. ISBN 978-99927-640-4-6