Felice Leonardo Buscaglia Leo (Los Angeles, 31 mars 1924 - Glenbrook, 11 qershor, 1998) ishte një shkrimtar amerikan dhe lektor i dashurisë

LibratRedakto

  1. Të jetosh, të dashurosh, të kuptohesh
  2. Dashuria
  3. Të dashuruarit
  4. Kuzhina e Dashurisë
  5. Lindur për të dashuruar
  6. Rruga e demit
  7. Autobusi për në parajsë