Leonard Daliu

Leonard daliu eshte një aktore shqiptar i lindur ne 19 maj 1957. Nga viti 2004 punon si dublues filmash vizatimore dhe ka marrur pjese ne disa filma si GUXIMTARI,PREFEKTI, PESHA E KOHES