Liqeni i Lumbardhit është një liqe i vogël i cili ndodhet në Malet e Lumbardhit, në Alpet Shqiptare.[1] [2] Liqeni i Lumbardhit është afër me vendet e njohura si, Maja e Drujve, Lugina e Llukes, Milishevci, Maja e Zmoks dhe Stanet e Lumbardhit.[3]

Lopët te Liqeni i Lumbardhit
Delet te Liqeni i Lumbardhit
Liqeni i Lumbardhit nga largësia.

Shih edhe

Redakto

42°39′33″N 20°09′35″E / 42.6592°N 20.1597°E / 42.6592; 20.1597

Referime

Redakto