Lista e anime

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është një listë e serialeve dhe filmave anime. Për tu theksuar është fakti se zakonisht një serial anime përshtatet nga një serial manga ose anasjellas.

Sipas shkronjave

Redakto
Lista e anime
numra | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | Sh | T | Th | U | V | W | X | Y | Z

Sipas viteve

Redakto

Lista e viteve në anime

Shiko edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto