Lista e atletëve shqiptarë

artikull-listë e Wikimedias
  • Kjo është lista e atletëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.
  1. Idriz Çinari
  1. Skënder Balluku
  1. Petrit Daku