Lista e hendbollistëve shqiptarë

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është lista e hendbollistëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

  1. Agron Shabani
  2. Arben Muqolli
  3. Besim Qerimi
  1. Bujar Qerimi
  2. Petrit Fejzullahu
  3. Sefedin Reçica
  1. Shehadin Zenuni
  2. Taip Ramadani
  3. Verim Zherka