Lista e integraleve të funksioneve logaritmike

artikull-listë e Wikimedias

Lista e meposhtme është një listë e integraleve të funksioneve logaritmike. Për një listë të plotë shihni lista e integraleve.

Vini re: merret parasysh se x>0 në gjithë artikullin , dhe C është konstantja e integrimit.


ReferimeRedakto