Lista e kick-boksierëve shqiptarë

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është lista e kick-boksierëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

  1. Azem Maksutaj
  1. Mirdi Limani