Lufta e çetave në Shqipëri

Lufta e çetave në Shqipëri libër me autor Hermann Frank dhe Gaqo Karakashi (shqipër.), Izet Duraku (red.), Shefqet Hoxha (rec.). Botuar në Tiranë nga "Klubi i Poezisë", në vitin 2016. Faqet e librit 304.