Magjia e një qyteti : sikur të isha unë kryetar i Bashkisë së Durrësit : 260 ide për projekte zhvillimi

Magjia e një qyteti : sikur të isha unë kryetar i Bashkisë së Durrësit : 260 ide për projekte zhvillimi libër me autor Besnik Alibali dhe Nikolla Spathari (red.). Botuar në Tiranë nga Instituti i Sociologjisë, në vitin 2007. Faqe 153.