Mali Baba është mal në Maqedoni mbi qytetin Manastir. Maja më e lartë është Pelisteri (2601 m). Mali Baba është mali i tretë për nga lartësia në Maqedoni pas maleve Korab dhe Sharrit. Pran majës së Pelisterit gjenden edhe majat Dva Groba (Dy varre) (2514 m), Veternica (2420 m), Muza (2359), Rzana (2334 m), Shiroka (2218 m), Kozji Kamen (Guri i Dhisë) (2199 m), Griva (2198), Golema Çuka (2188), Skrkovo (2140) etj. Mali Baba është ujëndarës i lumenjve të cilët derdhen në detin Adriatik dhe në anën tjetër në detin Egje.

Liqeni i Madh në malin Baba
Maja Pelister

Në kuadër të Malit Baba gjendet Parku Nacional Pelister.