Malto është një drithër i mbirë, zakonisht elbi i zakonshëm, i cili është i gatuar për të liruar të gjithë aromën e tij.

Malto, i cili përdoret për të bërë uiski.

Prodhimi dhe perdorimi Redakto


LLojet e maltos Redakto


Specialitet e maltos Redakto


Artikuj të ngjajshëm Redakto


Referimet Redakto


Literatura Redakto

Ludhje të jashtme Redakto

  Commons: Malz – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale

https://web.archive.org/web/20121212042825/http://gazeta-korca.com/index.php?option=com_content&view=article&id=25:pushteti-por-dhe-biznesi-duhet-te-mbledhe-rreth-vehtes-njeres-qe-prodhojne-ide-e-jo-medioker-partiake&catid=1:lajme