Mamica Kastrioti - bijë e Gjon Kastriotit dhe motër e vogël e heroit kombëtar, Skënderbeut.

Jeta Redakto

Në vitin 1445, Mamica, motra e vogël e Skënderbeut, u martua me Karl Muzak Topinë. Princat e krerët e Shqipërisë të grishur në atë dasmë, erdhën të gjithë me dhuratat e veta që të pagëzoheshin me dhëndrrin e ri.