Manifestimi lat. Manifestation) nënkupton lëshimin, dhënjen e një mendimi, shfaqjen e tij apo përforcimin etij në një rreth.

Manifestimi në gjenetikë është shfaqja, njohja e një sistemi trashëgues. [1]

Shiko dhe këtëRedakto

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ Der Grosse Brock Haus, Band 14 - Wiesbaden 1984 ISBN 3-7653-0353-4