Mariano Di Vaio (lindi më 9 maj 1989) është aktor dhe dizajner italian. Uebfaqja e tij, MDV Style është uebfaqe e popullarizuar në botë. Filmi i tij i parë që ka luajtur është “Deported”. Më 2015, ai u martua me avokaten Eleonora Brunacci. Më 27 nëntor 2016, lindi djali i tyre i parë, Nathan Leone Di Vaio.

Lidhje të jashtmeRedakto