Revista Mbrojtja.gif

Revista Mbrojtja botim qëndror i Ministrisë së Mbrojtjes dhe informon për lajmet më të fundit në fushën e mbrojtjes dhe aktivitetet e të arriturat e Ministrisë.Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.