Mehmet Beci dhe lufta për mbrojtjen e Ulqinit : (1878-1880)

Mehmet Beci dhe lufta për mbrojtjen e Ulqinit : (1878-1880) libër me autor Eqrem Beci dhe Iliola Stana (red.). Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2015. Faqet e librit 150.